maanantai 4. elokuuta 2014

Silverwood ja takaisin kotiin
Tämä kuva kertoo perjantain tunnelman. Matka jatkui Oregonista nimittäin Laurenin kanssa Idahoon ja Silverwoodiin ja tällä kertaa päästiin vuoristoratoihin! En olisi voinut kuvitella parempaa tapaa lopettaa reissu!

Nyt olen jo takaisin Suomessa ja lentomatka meni hyvin, ainoa ongelma oli Helsingissä kun jouduin odottamaan puolitoista tuntia laukkuja, mutta lopulta minä ja laukut päästiin kuitenkin onnellisesti takaisin kotiin.

Tämä kesä oli elämäni paras kesä tähän menessä. Koin niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, tapasin ihania ihmisiä ja nautin elämästä. Eilen oli kiva palata kotiin, mutta jään kaipaamaan Washingtonia ja kahta perhettäni siellä.

Mitä reissusta sitten jäi käteen? Matkalaukullinen uusia vaatteita ja muita tavaroita, 1500 valokuvaa, arpi polveen, rakkaus Dr. Pepperiin ja Lays barbeque sipseihin ja lukemattomasti kokemuksia joita on kiva sitten muistella vanhana kiikkustuolissa.

Nyt on aika taas palata arkeen, mutta tämän minä lupaan: USA, I will be back!

2 kommenttia:

  1. Uiii mie oon niiiin onnellinen siun puolesta että pääsit tuonne reissuun kun se on ollu niin siun unelma :) ihana että sie nautit olostas täysin siemauksin ja ihan itellekkin tulee hyvä fiilis kuulla miten ihanaa aikaa sie reissussa vietit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää reissu todellakin oli dream come true, oon niin onnellinen että uskalsin lähteä :) Mutta kova ikävä on ollut teitä rakkaita, onneksi nähdään pian <3

      Poista