maanantai 4. elokuuta 2014

OregonTätä tekstiä kirjoitaessani olen jo kotona Suomessa, mutta palataan vielä hetkeksi viime viikkoon ja Oregoniin, jossa vietin pari päivää.
Lähdettiin Tammyn ja pikku Lawrencen kanssa tiistaina ajamaan kohti naapuriosavaltiota. Sää oli upea ja pysähdytiin matkalla ottamaan muutamia kuvia.
Käytiin matkalla myös kalanviljelylaitoksella katsomassa valtavaa sampea ja tietysti noita pieniä lohia.Ihan hieno paikkaJa ehkä hienoin pysähdysmaikka matkalla oli Multnomah falls joka näkyy myös yhdessä kohtauksessa Twilightissa, siinä missä ne pelaa baseballia. Siistiä päästä käymään siellä :)

Tämän jälkeen mentiin Portlandiin, jossa tavattiin Tammyn sukulaiset Sherrie ja Wyatt, jotka myös lähtivät meidän mukaan kohti rannikkoa...Pysähdyttiin vielä Evergreenin ilmailumuseossa, jossa oli kyllä upeita lentokoneita ja panssarivaunuja.Ainakin pojat tykkäsivät kovasti.

Seuraavat päivät majailtiinkin sellaisessa kaupungissa kuin Lincoln City, joka sijaitsi ihan valtameren rannalla. Shoppailtiin, käveltiin rannalla ja nähtiin jopa merileijonia. Kaunis paikka, antaa kuvien puhua puolestaan.

Tykkäsin Oregonista kovasti ja tosi siistiä päästä käymään reissun aikana ei vain yhdessä, vaan kolmessa osavaltiossa. 3/50 check!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti