Minä

Nimi: Vilma
Asuinpaikka: Savonlinna
Syntynyt: 11.7.1996 (joten täytän 18 kesällä. Jee!)

Minne vaihtoon: Washingtonin osavaltioon Yhdysvaltoihin.
Milloin: 28.6-2.8.2014
Mikä järjestö: Lions Club
Mitä maksaa: Viime vuonna Yhdysvaltoihin vaihto oli maksanut 1450e

Miksi Lions Club:
1. Koska halvempi kuin joku EF tai STS
2. Ja paljon enemmän kohdemaavaihtoehtoja. Käytännössä voi mennä ihan mihin maahan vaan.
3. Lisäksi isäntäperheet ei oo vaan rahan perässä vaan oikeesti haluu siut sinne. Ne ei saa siitä mitään muuta palkkaa kun sen että tutustuu uuteen ihmiseen vieraasta maasta ja kulttuurista.

Miksi Washington:
1. Koska alunperin piti päästä myös Kanadan puolelle British Columbiaan pariksi viikkoa. No molemmat miun perheet onkin Yhdysvaltojen puolella, joten en pääse, mutta ei haittaa. Eipähän tarvitse vaihtaa kahta eri valuuttaa.
2. Koska luonto.
3. Koska Twilight. Vaikka itse asiassa mikään elokuvien kohtauksista ei ole kuvattu Washingtonissa vaan naapurissa, Oregonissa ja siellä Kanadan puolella British Columbiassa. Mutta ihan oikeat Forks ja La Push on kuitenkin Washingtonissa joten siellä olisi kyllä ihan älyttömän siistiä päästä käymään (jos vaan ei ole liian pitkä matka..). Ja muutenkin kirjat on joka tapauksessa miljoona kertaa paremmat kuin elokuvat ja näihin Washingtonin maisemiin Stephenie Meyer vampyyrinsa ja ihmissutensa sijoitti.
4. Koska Seattle vaikuttaa niin siistiltä kaupungilta. Ei mikään tyypillinen NY tai LA vaan vähän erilainen suurkaupunki kaikkine hipsterivaikutteineen ja kahviloineen (ehkä viimein oppisin juomaan kahvia siellä)


Jos tulee jotain kysymyksiä minusta tai reissusta niin saa laittaa tulemaan kommentteihin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti