maanantai 28. heinäkuuta 2014

Boating and floating


Viikonloppu vietettiin paikassa nimeltä Tricities veneilyn ja auringonoton merkeissä. Siellä oli hydro plane races, eli tuollaiset pikaveneet joissa on lentokoneen moottori kilpailivat keskenään. Ohjelmassa oli myös lentoshow joka oli ehkä hienoin juttu. Oltiin hostisän veljen kivalla veneellä ja tuli kyllä otettua aurinkoa koko kesän tarpeiksi. Lämmintä oli koko ajan about 30 astetta joten veden äärellä kyllä viihtyi. Ainoa miinus oli että porukkaa oli ihan älyttömästi ja musiikki soi tosi tosi kovalla. 
Eilen käytiin Laurenin kanssa katsomassa Fault In Our Stars ja se oli kyllä ihan täydellinen, mutta itkettävä elokuva. Tultiin teatterista silmät ihan punasina.


Tänään oltiin Laurenin ja tyttöjen kanssa "floating the river" Yakiman kanjonissa. Oli hauskaa ja kuumaa, tänään lämpötila kohosi 104 fahrenheitiin eli 40 celsiusasteeseen. 
Niin ja obviously tää kuva ei oo miun ottama, oon tuolla keskellä jos osaatte bongata miut.

Nyt suunnitelmissa leffailta ja huomenna mie ja Tammy suunnataan pariksi päiväksi naapuriosavaltioon Oregoniin. Pääsen Portlandiin ja käymään rannikolla, jee. Torstaina sitten suuntana taas Idaho ja Silverwood ja lauantaina onkin jo aika lähteä kotia kohti. Toivottavasti ehdin postata vielä ennen kotiinlähtöä, jos en niin laitan kuvia Oregonista sitten kun pääsen kotiin.
Outoo ajatella että oon ollu poissa kotoa ja kuukauden, aika menee nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti