keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Water Fun
Siitä onkin vierähtäny jo aikaa kun viimeksi päivittelin joten nyt onkin aika kertoa tärkeimpiä asioita viime päiviltä. Sunnuntaina lähdettiin aamusta veneilemään tuolla pienellä ja näppärällä veneellä. Pysähdyttiin Langleyssä, Whidbey Islandilla jossa oli pienet markkinat ja ostettiin sieltä ainakin tosi hyvää toffeeta. Paluumatkalla pääsin kokeilemaan tubingia, joka oli ihan mahtavaa. Yksi hauskimmista jutuista mitä olen täällä tehnyt. 


Tämän kuvan laatu nyt on mitä on, mutta sunnuntai-illalla vietettiin sitten miun ja Alexan yhteissynttäreitä grillibileiden merkeissä. Kakussa on toisella puolella 18 kynttilä ja toisella puolella 16 :)
Sain myös kivoja lahjoja, pakko kyllä sanoa, että ihmiset on täällä paljon anteliaampia kuin suomessa.Maanantaina vietettiin sitten Alexan kaverisynttäreitä Slide Waters nimisessä vesipuistossa Chelanissa, vuorten toisella puolella kuumassa itäisessä Washingtonissa. Lämpötila oli koko päivän 100 astetta fahrenheitia eli about 37 celsiusta. Tuollaiseen säähän pitäisi nyt tottua, sillä semmoinen lämpötila kuulemma on Selahissa. Huhhuh. Matka oli aika pitkä, mutta vuoristomaisemat aivan huikeat, kuvia en valitettavasti auton ikkunan läpi saanut otettua. 
Vesipuistossa olikin sitten ihan älyttömän hauskaa, meitä oli tosi iso porukka siellä, varmaan 20 henkeä. Laskin jokaisen mäen, pikkulasten mäkiä lukuunottamatta, menin jopa Purple Hazeen joka menee täysin pimeässä ja hurjaa vauhtia. Tuon päivän jälkeen olin kyllä ihan poikki.

Eilen hengattiin vaan Alexan kanssa vain kotona ja tänään käytiin Lions tapaamisessa/piknikillä. Rento juttu eikä tarvinnut kummempia esitelmiä onneksi pitää. 

Ja kävi muuten niin että ostin toisen matkalaukun koska tavaroita on kertynyt jo niin paljon että ne ei millään mahdu yhteen matkalaukun. Mutta en ole shoppaillut paljoa, vaan suurin osa tavaroista on synttärilahjoja ja muuta mitä olen saanut niin eihän niistä raaski luopua. Noh kerranhan sitä eletään.

Huomenna ja perjantaina taas ratsastetaan ja sitten onkin jo aika lähteä toiseen isäntäperheeseen. Aika täällä on mennyt ihan liian nopeasti. Mutta uskon että tulen viihtymään sielläkin :)

1 kommentti:

  1. ihania kuvia taas, kaikissa on niin kiva fiilis, etenkin noissa jossa puhallatte kakkuu ja tuo missä sinnuu vedetään renkaassa on kans mahtava!! :) ihana seurana täältä suomesta käsin että siulla on kaikki hyvin ja viihdyt siellä. ja herranjumala miten KUUMA siellä on, en ois kyllä uskonu jos se piti olla joku yks sateisimmista paikoista vai mite se meni? :D kyllä piisas varmaan tuo pulikointi vesipuistossa tommosen kuumuuden keskellä...!!

    VastaaPoista