perjantai 4. heinäkuuta 2014

RidingJos minulta kysyttäisiin, että mitä olen täällä tehnyt ja pitäisi valita vain yksi asia niin vastaus olisi ratsastanut, ratsastanut ja ratsastanut. Suomessa käyn ratsastamassa hyvällä tuurilla kerran viikossa (leirit toki ovat eri asia), täällä olen ratsastanut kaikkina muina päivinä paitsi silloin kun oltiin zipliningissa. 

Eilen (3.7) käytiin näiden hyvän ystävän Joannen luona katsomassa hänen hevosiaan. Hänellä on neljä hevosta, vanha tammamamma nimeltään Folly, ja kolme tämän varsaa, 7-vuotias Lacey Rose (yllä tuo palomino), 5-vuotias Zippy ja 2-vuotias Cookie Dance (tuo söpöläinen ylhäällä vasemmalla olevassa kuvassa)

Cookie on kyllä maailman suloisin ja hömelöin otus. Se on juuri nyt siinä vaiheessa, että yrittää purra kaikkea ja Joanne päättikin että laitetaan sille ensimmäistä kertaa suitset päähän. And she wasn't happy about it :D
Itse ratsastin pikku Zippyllä. Sain valita haluanko Zippyn vai Follyn, ja totta kai halusin kokeilla vaihteeksi jotain vähän nuorempaa. Ja Zippy oli ihana. Se on Joannen sanojen mukaan "yksinkertainen ja helppo", eikä välttämättä osaa kaikkea, mutta mie tykkäsin. Löydettiin miulle myös tommonen pikkuriikkinen länkkärisatula (eiks ookkii ihan älyttömän söpö), koska isoissa olisi ollut vaikea ratsastaa, varsinkin kun ei ole tottunut lännentyyliin. Mutta Zippy siis oli ihan mahtava ja menen joko sillä tai Comanchella viikonlopun "trail ridessa". En ole tuota jälkimmäistä vielä testannutkaan, joten tänään jos ehdin niin pääsen viimein sillä komistuksella ratsastamaan. 


2.7 käytiin Alexan "ratsastuskoululla" ratsastamassa ja menin tuollaisella herralla. Nimi on Jet ja aika hauska iso ruuna sekin on. Opettajan nimi on Patty ja hän oli ehkä paras opettaja joka minulla on koskaan ollut. Aluksi miun asento oli jotenkin hassu ja Patty kysyi, että olenko ratsastanut islanninhevosilla kun tyyli näyttää siltä, mutta kun en ole. No lopulta hän keksi, että se johtuu siitä, että satula on liian iso. Tämän vuoksi sitten Zippylle laitettiin eilen tuo pikkusatula ja se ihan oikeasti helpottaa. Muuten tunti meni kyllä hyvin ja tuli tosi hyvä mieli, kun Patty sanoi että ensi kerralla voin ratsastaa kenellä tahansa hänen hevosistaan.


Tuona samaisena päivänä käytiin myös mani- ja pedikyyrissä 4th of Julyta varten. Miun kynnet ei oo varmaan koskaan ollu näin hienot!

Ja tänään se 4th of July sitten viimein koittaa. Mennään Alexan isovanhempien talolle ja käydään rannalla katsomassa ilotulituksia. Siitä tulee varmasti hauskaa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti