sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Journey & Steve Miller BandEilen lauantaina oli viimeinen päivä ensimmäisessä perheessä ja siirtyminen toiseen joka asuu itäisessä Washingtonissa, Selahissa. Ja mikä onkaan parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin konsertti. Mentiin siis Auburniin, amfiteatteriin Journeyn ja Steve Miller Bandin konserttiin ja se oli aika upea kokemus. Isoin konsertti missä oon ollut ja ihmisiä oli siis ihan järkyttävä määrä. Illalla kesti kaksi tuntia päästä pois parkkipaikalta, joten sekin ehkä kertoo jotain. Mutta musiikki oli mahtavaa ja etenkin Journeyn Don't Stop Believing oli huikea. 
Tänään käytiin sitten kauniissa Mount Rainierin kansallispuistossa vähän maisemia katselemassa, mutta siitä teen postauksen sitten myöhemmin kunhan ehdin. Kuvia kertyi nimittäin niin paljon että kestää hetken ennen kun saan ne muokattua ja valittua parhaat päältä. 

Se vielä pitää sanoa, että täällä ilmasto on täysin erilainen kuin Stanwoodissa, tuntuu kun oltaisiin jossain Arizonassa eikä Washingtonissa. Kuumaa ja kuivaa. Mutta todella kaunista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti