tiistai 1. heinäkuuta 2014

Horses and other animals


Kuten olen jo varmasti maininnut asun hyvin eläinrakkaassa perheessä. Näillä on siis kaksi hevosta, kolme kissaa, kolme kania, 28 kanaa ja koira.

Hevoset ovat nimeltään Stanley (ruunikko) ja Comanche (kirjava),  molemmat perheen omia 
Eilen ja myös tänään ollaan vaan oltu täällä kotona, rentouduttu ja käyty ratsastamassa.

Molemmat hevoset on tosi ihania ja ihan älyttömän kilttejä, varsinkin hoitaessa. Ihan toista luokkaan kun ratsastuskoulujen hevoset. 

En ollu ratsastanu piiitkään aikaan ennen tänne tuloa, joten huomaa, että olen vähän ruosteessa. Stan on kyllä tosi lahjakas hevonen ja yritin sillä myös vähän hypätä. Tänään se suostui hyppäämään tasan yhden kerran pienen ristikon yli ja sitten löi jarrut pohjaan.
No ei mikään ihme, täällä on nimittäin ihan älyttömän kuuma, 28 astetta tänään, joten hevosetkin ovat ihan läkähdyksissä. Nyt ne onneksi on kärpäshuput päällä naapurin laitumella varjossa.

Ollaan käyty myös maastossa ja se vasta onkin hauskaa. Näiltä lähtee pieni maastoreitti takapihalta ja myös tiellä on hyvä ratsastaa.
  


Perheen kolmesta kissasta ainoastaan yksi oikeesti "tykkää" miusta. Kaksi muuta vaan lähinnä juoksee karkuun, ehkä kerran pari on antanu silittää. Kissojen nimet on Pearl (kuvassa), Smokey ja Bootsie. Viimeiseksi mainittu on niistä se joka tykkää miusta. Hyppää aina syliin kun istuuntuu. Yritäpä siinä sitten syödä jotain.

Missy-koira on kiltti vanha rouva, joka pitää hyvin huolta "eläimistään". Se pystyy olemaan hyvin kanojen kanssa, sillä toisin kuin moni muu koira, se ei ala metsästämään niitä vaan päin vastoin ajaa pois kaikki kanoja uhkaavat haukat ja muut petolinnut. Suloinen pakkaus.

Tänään mennään varmaan vielä myöhemmin ratsastamaan kunhan lämpötila vähän laskee, niin hevosillakin on mukavampi. Katsotaan jos sillon hypyt onnistuisivat paremmin ja ehkä saisin niistä kuviakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti