maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ziplining






Eilen (eli sunnuntaina) oli ensimmäinen varsinainen päivä täällä ja käytiin kokeilemassa zipliningia Michellen eli hostäidin synttäreiden kunniaksi. Pakko kyllä sanoa, että oli ihan älyttömän hauskaa. 
Paikka oli Camano Island, joka sijaitsi lyhyen ajomatkan päässä täältä Stanwoodista. 
Jos haluatte lukea lisää niin klikatkaa tänne: http://www.canopytoursnw.com/ctnw.php.

Meitä oli varmaan parisenkymmentä henkeä, kaikki perheen sukulaisia ja ystäviä, joten pääsin tapaamaan tosi paljon ihmisiä. Aika hauskaa oli, että nuorin joka oli mukana oli 8v ja vanhin 80.
Kuvat on puhelimella otettuja (tietenkään kun sinne ei voinut ottaa kameraa), joten niistä voi ehkä olla hieman hankala saada selvää, mutta ehkä tajuatte niistä zipliningin eli suomeksi varmaan vaijeriliun idean. Oppaat oli tosi hausjoja ja saatiin sieltä myös ilmaiset t-paidat kotiinviemisiksi.
Viimeisessä kuvassa vasemmalta oikealle hostmummo, hostäiti, hostsisko ja minä. 



Zipliningin jälkeen mentiin läheiseen ravintolaan (nimi oli Diamond Knot) syömään ja söin siellä ehkä elämäni parhaimman hampurilaisen, nimittäin tuon kuvassa olevan BBQ Pulled Pork Burgerin.
So delicious!!

P.S Kuvat näkyy ilmeisesti liian isoina :( Yritän korjata asian jos vain voin, pädillä päivittäminen on kyllä yhtä tuskaa, mutta kun ei ole sitä omaa konetta mukana...

1 kommentti:

  1. Ei haittaa vaikka kuvat ovat vähän yli valkoisen taustan.
    Hyvä kun ovat isompana niin näkee tällainen huononäköinenkin :)
    Kivalta näyttää! Jatkoa odotellaan...

    VastaaPoista