keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

About my destination
Päätin perustaa uuden blogin ihan vain tätä reissua varten.

Lähden siis 28.6.2014 Lions Clubin kautta kesävaihtoon Yhdysvaltoihin. 
Viideksi viikoksi. Ihan yksin. Suureen maailmaan. No vielä ei pelota, äitiä ehkä enemmän.

Suuntana on Washingtonin osavaltio ja sellaiset kaupungit kuin Stanwood ja Selah. Vaikka itse tietenkin sanon että, menen Seattleen ja Yakimaan jotka ovat naapurissa sijaitsevat hieman isommat kaupungit.Stanwood sijaitsee 86 kilometrin, eli 56 minuutin ajomatkan päässä Seattlesta.
Siellä on 
6231 asukasta, Seattlen metropolialueella 3.8 miljoonaa.
Stanwoodissa on joku viikinkikylä ja tonttukauppa jonka kyltissä on suomen lippu.
Muuta netistä ei oikein irtoakaan, mutta kyllä sieltäkin tekemistä löytyy.
Seattlessa on Space Needle ja ensimmäinen Starbucks. Ja se on myös Frasierin, grungemusiikin ja Jimi Hendrixin kotikaupunki. Eikä lempinimi Emerald City kuulosta todellakaan pahalta!Ensimmäiseen isäntäperheeseeni kuuluu äiti Michelle, isä Earl  ja kohta 16-vuotias tytär Alexa.
Alexa tykkää lukemisesta ja hevosista niin kuin minäkin ja on syntynyt 10.7 eli päivää ennen minua, joten pidetään siellä kunnon yhteispippalot.

Heillä on kaksi hevosta, Stan ja Comanche ja pääsen siis ratsastamaan ja tallitöihin, sillä kuulemma perheen koko vapaa aika menee lähinnä hevosten kanssa touhuamiseen.

Tehdään me kyllä kaikkea muutakin. Jo heti seuraavana päivänä kun saavun vietetään Michellen 50-vuotis synttäreitä ja mennään kokeilemaan zipliningia! Kiitos Divergentin (josta Alexakin muuten tykkää), oon siitä ihan älyttömän innoissani.
Muutenkin on kaikenlaista venereissua ja vesipuistoa luvassa joten tylsää tuskin tulee olemaan.
Ja pääsenhän minä kokemaan myös aidon 4th Of Julyn, josta tulee varmasti ihan mahtavaa.Toinen isäntäperhe asuu Selahissa josta on 9 minuutin matka Yakimaan joka on "keski-Washingtonin sydän".
Selah on muuten maailman omenamehupääkaupunki, saas nähdä pärjääkö paikalliset omenamehut suomalaiselle Juissille.

Tähän toiseen perheeseen kuuluu äiti Tammy, isä Kenneth ja n. 20-vuotias tytär Lauren.
He vaikuttavat todella aktiivisilta ihmisiltä ja ovat selvästi innoissaan että minä tulen heille vaihtoon (heti Facebookiin kaveripyyntöä ja päivitystä kun saivat tiedon että minä tulen, hahah :D ).
Heilläkin on kuulemma hevonen joka on vanhempi mutta oikea sweet heart.

Joka tapauksessa odotan reissulta upeaa luontoa ja aurinkoa, vaikka Yhdysvaltojen sateisimpaan kolkkaan olenkin menossa. Ja olisihan se tietysti kiva jos tarttuisi mukaan myös vähän ostoksia (mikä ei kyllä varmaan ole ongelma jos Forever 21:iin ja muihin ihaniin kauppoihin päädyn).Ehkä siisteintä ikinä olisi myös nähdä noita miekkavalaita.
San Juanin saarille on siis päästävä  ;)
P.S Tämän postauksen kuvat löydetty yksinkertaisesti Google kuvahaulla.
Kunhan reissuun pääsen laitan itse ottamiani kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti