maanantai 7. heinäkuuta 2014

Trail riding and shopping


Lauantaina lähdettiin Michellen, Alexan ja Joannen kanssa maastoon ratsastamaan parinkymmenen minuutin ajomatkan päähän näiden talosta. Menin tällä kertaa Comanchella joka on kyllä maastovarmin hevonen ikinä. Ja muutenkin ihan tosi helppo ratsastaa, miun ei käytännössä tarvii kun istuu kyydissä ja herra hoitaa kaiken muun. Olisin halunnut mennä taas Zippyllä, mutta koska se ei juurikaan ole ollut maastossa niin Joanne meni sillä itse. Mutta voi miten tykkäänkään siitä pikkutammasta. Lounastauolla menin sitä rapsuttelemaan ja Joanne sanoo "Oh look at them, see loves her. Can you see that love in her eyes?!". Ilmeisesti siis tarkotti Zippyä vaikka kyllähän miekiin oon rakastunut tuohon söpöläiseen. Jos olisi mitenkään mahdollista ottaisin sen kotiin.
Mutta joo, ratsastus oli hauskaa ja toisaalta hyvä että menin Comanchella koska siellä tuli eteen joenylitysta ja vaikka mitä muuta joista Comanche ei ole moksiskaan toisin kuin muut hevoset. Niissä kohdissa meidän piti mennä ensin koska kukaan muu hevonen ei siihen suostunut, hahah :D

Lauantai-iltana käytiin sitten Spee-Bi-Dahssa kattomassa Cake Walkia, jossa siis kävellään musiikin tahtiin sellaisilla laatoilla joissa on pelikortteja ja sitten kun musiikki pysähtyy pitää pysähtyä ja se jonka kortti huudetaan voittaa kakun. Ihan hauskaa, ei kuitenkaan voitettu kakkuja tällä kertaa.


Eilen sunnuntaina olikin sitten vähän erilainen päivä. Aamulla oltiin Spee-Bi-Dahssa (taas) pannukakkuaamiaisella ja käytiin vähän rannassa kävelemässä ja löydettiin tuollaisia pikkurapuja.
Sitten lähdettiinkin kirkkoon ja sen voin sanoa, että täällä kirkossa käynti ei todellakaan tarkoita kuivaa penkissä istumista, virsien laulamista ja saarnan kuuntelemista vaan se on paljon hauskempaa.
Teemana oli "how to be a spiritual young adult" ja hauska nuori pappi enemmänkin antoi kasvatusohjeita pohjaten raamattuun kuin vain luki kirjasta. Ja ehkä sekin kertoo jotain, että siellä näytettiin Kia Soulin Hamsterimainos (youtubesta löytyy kun hakee kia soul hamster commercial 2014), en kyllä tajua miten se liittyy mihinkään, ehkä se vain olevinaan kuvaa nuorten maailmaa.


Sitten lähdettiin kohti Alderwood Mall ostoskeskusta ja miulla ei ollu aavistustakaan miten iso se oli. Olin ihan varma,että ei täällä nyt noin isoja kauppoja voi olla, mutta olin väärässä. Tuo oli varmaan isoin kauppakeskus missä oon käyny. Ja tarttuihan sieltä mukaan kaikenlaista. Forever 21 nousi heti miun lempikaupaksi, löysin sieltä kaikkia ihania amerikkajuttuja ja etenkin tuo farkkutakki/paita on ihana.

Hollisterilla oli ihan mahtava hupparitarjous, hupparit oli 15$ (eli about 11e) joten pitihän niitä sitten ottaa kaksi. Normaalihinta 40$... Ja tykkäsin myös tuosta paidasta.

Sitten ehkä kaikista paras ostos, nimittäin Vanssit joista olin haaveillut jo tosi kauan. Ne oli vaan 40$ eli about 30€. Suomessa noista olisi saanut maksaa ainakin 70€. Kannattaa myös olla pieni jalka, koska ostettiin Alexan kanssa tismalleen samanlaiset Vanssit, mutta minä ostin lasten koon ja Alexa aikuisten koon ja joutui maksamaan 55$. Ja muuta eroa ei huomattu kuin koko. Kerrankiin oon ilonen että on pieni jalka hahah :D Ostettiin muutenkin Alexan kanssa aika paljon samoja juttuja. Meillä on nyt mätsäävät Vanssit, farkkutakit ja Hollisterin vaaleammat hupparit. Tuosta viimeisestä ei edes tiedetty että toinen on ostanut samanlaisen, huomattiin vasta illalla.

Se on muuten täällä vähän kummallista, että verot ei näy hintalapussa vaan ne tulee aina kassalla lisää. Joten kannattaa aina varautua siihen, että pari dollaria tulee hintaa lisää, esim. Vanssien kohdalla se oli 3.80.

Niin ja löysinhän mie viimein noita Baby Lipsejäkin, mutta noh ne nyt ei oo niin halpoja. Suomeen kuitenkin tulee elokuussa niin voi olla että en ehkä enempää noita osta.

Saas nähdä ostanko täältä hirveästi enää mitään, alkaa jo näyttää siltä että täytyy ostaa uusi matkalaukku. Noh heitän mahdollisimman paljon kaikkia vanhoja putsareita ja shampoita ja muita pois niin saa lisää tilaa.

Eilen illalla käytiin myös elokuvissa katsomassa How To Train Your Dragon 2 ja vaikka kuinka Stanwood on pikkukaupunki oli elokuvateatteri ihan valtava, 6 salia! Tosin ei mitään verrattuna Alderwoodiin missä saleja on kymmenen enemmän... Ja popcornit ja juomat on kans sitten ihan eri luokkaa kuin Suomessa. Hauska kokemus oli silti ja hyvä leffa, jos animaatioista tykkää niin kannattaa käydä katsomassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti