perjantai 25. heinäkuuta 2014

Hiking
Eilen käytiin Laurenin kanssa taas Mount Rainierilla vaeltamassa, tällä kertaa vähän erilaisissa maisemissa. Kävely ylämäkeen oli välillä vähän rankkaa, mutta oli se sen arvoista maisemat olivat huikeat ja etenkin tuo vesiputous aivan upea. 

Kuten jo kerroin tehtiin keskiviikkona reissu Idahoon, Silverwoodin huvipuistoon mutta se reissu ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan joten sieltä ei ole nyt kuvia. Lähdettiin reissuun siis Laurenin ja neljän Laurenin kaverin kanssa. Päästiin perille ihan hyvin ja suunnattiin vesipuistoon jossa oli muutama hauska liukumäki ja aaltoallas. Sitten pystytettiin teltta ja mentiin taikashowhon sisätiloihin, kun yhtäkkiä alkaa sataa ihan kaatamalla ja sähköt katkeilivat. Show meni kuitenkin hienosti ja se oli yksinkertaisesti ihan käsittämätön. Se taikuri oli todellakin ammattilainen! 
Sen jälkeen ajateltiin että mennään sitten vuoristoratoihin, mutta kuinkas ollakaan mikään laitteista ei ollut auki. Odoteltiin ja odoteltiin ja lopulta osa pikkulasten laitteista aukesi, mutta vuoristoradat eivät kuulemma aukeaisi enää koko iltana. Päätettiin siis käydä kysymässä jos saataisiin uudet liput jollekin muulle päivälle sillä ei päästy nyt laitteisiin ollenkaan ja onneksi korvaavat liput saatiin. Sitten suunnattiin leirintäalueelle ja se näky oli ihan järkyttävä. Puita kaatunut asuntovaunujen, telttojen ja autojen päälle, kaikki ihan hajalla. Viiden metrin päässä meidän autosta oli puu kaatunut suoraan ison jeepin konepellille ja hajottanut sen ihan täysin. Mikä ihmeellisintä, meidän teltalle tai autolle ei ollut käynyt mitään, kaikki oli täysin kunnossa. En voi vieläkään käsittää miten onnekkaita oltiin! 
Tuollainen näky meitä odotti:
http://www.krem.com/news/local/Summer-storm-upturns--268374072.html

Joka tapauksessa siis ajettiin takaisin kotiin.
Uusi yritys on ensi torstaina, toivotaan, että silloin pääsisi vuoristoratoihin :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti