lauantai 12. heinäkuuta 2014

Seattle 3. Pike Place Market
Akvaarion jälkeen suuntasimme tien toisella puolelle Pike Place Marketiin joka on yksi Seattlen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Ennen sitä käveltiin vähän rannalla ja nähtiin mm. Seattlen maailmanpyörä, kyytiin ei kuitenkaan hypätty.


Pike Place Market on paikka, jossa täytyy ehdottomasti vierailla jos Seattlessa käy. Se on täynnä mitä erilaisempia kojuja ja pikkuputiikkeja, monessa eri kerroksessa. Jos koko paikan haluaisi kävellä läpi menisi siihen monta tuntia. Sieltä löytyy vaikka minkälaista ruokaa ympäri maailmaa, vaatteita ja kirjoja ja mitä ikinä keksiikään. Se on varsinainen kulttuurien sulatusuuni.


Public market kyltti ja maailman ensimmäinen Starbucks. Huomaatte varmaan miten paljon jonoa on, joten ei jääty jonottamaan kahveja. 


Toiset kuuluisat "nähtävyydet", Rachel the pig ja purkkaseinä.


Koska ei sinne Starbucksiin menty, käytiin tuollaisessa pikkuruisessa hieman kahvilassa purkkaseinän lähellä. Aika karmiva, mutta samalla kiva paikka. Olisi ollut siistiä mennä tuollaiselle kummituskierroksella, mutta eipä nyt menty. Kahvi tosin oli pahaa, ne suositteli jotain mikä kuulemma on tosi hyvää ja otin sen, mutta se osottautukin kamalan makeaksi litkuksi.
Onneksi Michelle suostui juomaan sen ja sain hänen jäälaten joka oli paljon parempaa.

Kokonaisuudessaan päivä oli siis onnistunut ja toivottavasti saitte vähän kuvaa siitä millainen Seattle on. 
Huomenna suunnitelmissa lähteä taas veneilemään, tänään vaan hengaillaan täällä ja rentoudutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti