lauantai 5. heinäkuuta 2014

4th of JulyNyt on amerikkalainen 4th of July koettu. Odotin sitä kovasti ja jollain tapaa odotukset toteutuivat, jollain tapaa päivä oli pikkaisen pettymys, mutta en tietenkään voi olettaa, että pikkukaupungissa meno on samanlaista kuin jossain New Yorkissa. Hauskaa oli joka tapauksessa ja viihdyin hyvin.

Jo heti aamusta lähdettiin Spee-Bi-Dah nimiseen paikkaan, joka on tavallaan kyläyhteisö järven rannalla. Tämä on siis Alexan isovanhempien asuinpaikka. Rannalle oli pystytetty valtavasti telttoja ja kojuja ja ihmiset istuskelivat siellä ja juttelivat. Kojuista sai ostaa ruokaa tai jotain pikkutavaraa ja oli siellä myös huutokauppa. Ostin sellaisen hienon Spee-Bi-Dah muovimukin/juomapullon ihan vaan muistoksi. Niin ja siellä oli myös "raffle" eli arpajaiset. Ihmiset olivat lahjoittaneet sinne kaikkia hauskoja tavaroita ja sitten sai ostaa arpalippuja ja jossain vaiheessa sitten kaikki nämä tavarat arvottiin. 
Minulla kävi tuuri ja voitin sellaisia paperilyhtyjä joihin voi laittaa ledkynttilät. Saas nähdä mahtuuko mukaan matkalaukkuun, ei onneksi ole kovin painavia.


Tämä kuva itseasiassa on jo edelliseltä päivältä, mutta laitan sen kuitenkin tänne.Näin nimittäin ihka aidon kotkan! Tuommoisen kunnon american eaglen. En olisi uskonut niiden niin lähelle asutusta tulevan, mutta näköjään ne eivät paljoa ihmisistä piittaa.Eikä 4th of July ole mitään ilman ilotulituksia ja niitä kyllä näki sitten ihan joka puolella ja koko lähiympäristö oli kuin sotatanner. Sain onneksi ihan kelpo otoksiakin niistä, koska ei ollut ihan pilkkopimeää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti